Uw Arbeids Jurist

Over DJA

Dijkstra Juridisch Advies

Is opgericht door mr. Jan Dijkstra die over zo’n 30 jaar ervaring beschikt op het gebied van met name arbeids-en ambtenarenrecht. Deze ervaring strekt zich uit over zowel het bedrijfsleven als overheid.
Het bedrijf is gevestigd aan Oerdonk 45 te Beuningen en goed bereikbaar. Het bedrijf werkt met vaste, concurrerende tarieven en heeft een no-nonsense cultuur.

Dijkstra Juridisch Advies is bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur en van 20.00 uur tot 22.00 uur voor gericht juridisch advies.

Voor wie?

Dijkstra Juridisch Advies staat zowel werkgevers als werknemers bij in alle facetten die bovengenoemde gebieden kent. U kunt daarbij o.a. denken aan: ontslag, concurrentiebeding, uitleg CAO, dossieropbouw, second opinion verband met arbeidsongeschiktheid, toetsen van beeindigingsovereenkomsten, opstellen overeenkomsten, aanvraag ontslagvergunningen /ontbindingsverzoeken en zo nodig het voeren van procedures bij Rechtbanken sector Kanton, sector Bestuursrecht en Centrale Raad van Beroep.

Ons bedrijf levert verder diensten op het gebied van ondersteuning bezwarencommissies, interim-management P&O, interim-juristen arbeidsrecht-en bestuursrecht.

Wij helpen u graag en staan u desgewenst met raad en daad terzijde.


Laatste nieuws

Wet werk en zekerheid

De huidige ‘flexwet’ (officieel de Wet Flexibiliteit en Zekerheid) komt uit 1999. Deze wet heeft de afgelopen jaren voor meer flexibiliteit op de arbeidsmarkt gezorgd en wordt per 1 januari 2015 opgevolgd door nieuwe wetgeving op grond van de Wet werk en zekerheid. De...

Ontslagrecht in het nieuws

Als de Eerste en Tweede Kamer ermee instemmen, komt er één eenduidig ontslagstelsel met lagere ontslagvergoedingen (van een kwart maandsalaris per gewerkt dienstjaar met een maximum van 6 maanden). Ook komt er een individueel recht op scholing bij ontslag,...

Heeft u ons nodig? Wij staan klaar!

Contact Info

Hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen

E-mail

info@uwarbeidsjurist.nl

Telefoon

024 - 6751340

Locatie

Oerdonk 45, 6641 LH Beuningen

Postadres

Oerdonk 45
6641LH BEUNINGEN

Copyright  Website 2017  |  Privacy Policy  |  Site Map