Uw Arbeids Jurist

Tarieven

Dijkstra Juridisch Advies is opgericht door mr. Jan Dijkstra. Het bedrijf beschikt over zo’n 30 jaar ervaring op het gebied van met name arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Deze ervaring strekt zich uit over zowel het bedrijfsleven als de overheid.

Tarieven

Onze tarieven zijn concurrend en worden gedeclareerd op basis van een met de cliënt afgesproken vast uur bedrag. Om u snel op de goede weg te helpen is het 1e telefonische consult geheel gratis.

Voor de eventuele, daarop volgende uren wordt € 150,- (excl. btw) in rekening gebracht. Voor spoedeisende zaken geldt een tarief van € 195,- per uur (excl. btw). In geval van interim-werkzaamheden hanteren wij een tarief van € 80,- per uur (excl. btw).
Verder hanteren wij vaste tarieven voor het opstellen van beëindigingovereenkomsten, arbeidscontracten, pro-forma ontbindingsverzoeken en het aanvragen van ontslagvergunningen. Informeert u gerust naar de hoogte van deze tarieven.


Laatste nieuws

Wet werk en zekerheid

De huidige ‘flexwet’ (officieel de Wet Flexibiliteit en Zekerheid) komt uit 1999. Deze wet heeft de afgelopen jaren voor meer flexibiliteit op de arbeidsmarkt gezorgd en wordt per 1 januari 2015 opgevolgd door nieuwe wetgeving op grond van de Wet werk en zekerheid. De...

Ontslagrecht in het nieuws

Als de Eerste en Tweede Kamer ermee instemmen, komt er één eenduidig ontslagstelsel met lagere ontslagvergoedingen (van een kwart maandsalaris per gewerkt dienstjaar met een maximum van 6 maanden). Ook komt er een individueel recht op scholing bij ontslag,...

Heeft u ons nodig? Wij staan klaar!

Contact Info

Hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen

E-mail

info@uwarbeidsjurist.nl

Telefoon

024 - 6751340

Locatie

Oerdonk 45, 6641 LH Beuningen

Postadres

Oerdonk 45
6641LH BEUNINGEN

Copyright  Website 2017  |  Privacy Policy  |  Site Map